Szolgáltatásaink

Segítünk Önnek

Nemzetközi betegszállítás

Biztosítók részére végzett betegszállítások: a nemzetközi betegszállítások teljes megszervezését a cég végzi, útvonaltervet készít, felméri a légi, vagy mentőgépkocsival történő betegszállítás előnyeit, hátrányait és tartja a kapcsolatot a kórházakkal, a magyar és külföldi Assistance központokkal. A nemzetközi betegszállításokat a velünk szerződött biztosítók megbízásából végezzük.

Betegszállítóink 1 órán belül indulásra készek - külföldi úticél esetén is!

Egyedi, térítéses betegszállítás megrendelése esetén lehetőség van a betegszállító gépjármű időre való kérésének és a beteget minden esetben egyedül, vagy hozzátartozójával szállítjuk. Ebben az esetben betegszállítási utalvány nem szükséges és a szolgáltatás térítésköteles

Jellemzőek továbbá a biztosítótársaságok, vagy assistance szolgálatok által megrendelt betegszállítások, ahol a biztosítottat szállítjuk és a biztosítótársaság térít számunkra. Ezekben az esetekben szükség esetén assistance feladatokat is ellátunk

Belföldi betegszállítás

Erre a tevékenységünkre külön mentő és eset kocsikat használunk, amelyek a kor követelményeinek mindenben megfelelnek. Minden autónk légkondicionált, kényelmes és jól felszerelt. Ezt a szolgáltatási formát bárki igénybe veheti, aki úgy érzi, hogy mozgásában valamilyen formában akadályoztatva van és szeretne szakszerű, jól képzett szakemberek segítségével eljutni egyik pontból a másikba.

Nem kell aggódnia afelől, hogy hogyan jusson el a kórházba, vagy egy vizsgálatra, ha azt a körülményei nem teszik lehetővé. Hívjon minket és tapasztalt munkatársaink biztonságosan eljuttatják a kórházba, vagy vizsgálataira.

  • Non-Stop elérhetőek vagyunk
  • Az ország teljes területén szállítunk
  • Akár sürgős esetekhez is hívhat minket
  • Reptéri transzfer
  • Szakképzett sofőr és ápoló áll a betegek rendelkezésére
  • Kényelmes és biztonságos
  • Betegszállítás kórházba, szakrendelőbe, idősek otthonába, rehabilitációs központokba, ápolási intézményekbe oda-vissza szállítással, dialízis-központba, kemoterápiára – sugárkezelésre

Rendezvények biztosítása

Az 5/2006. EüM kormányrendelet alapján minden, nagy tömeget vonzó nyilvános eseményen egészségügyi személyzetet köteles biztosítani a szervező cég.

Az Euromed Ambulance Kft. azonnali segítséget nyújt rendezvények lebonyolításánál Budapesten, Pest-megyében, illetve az ország bármely pontján. Tapasztalataink alapján mostanában egy rendezvény elengedhetetlen, sőt kötelező eleme egy állandó elsősegély nyújtó állomás. Ilyen esetekben tapasztalt mentőorvosaink és ápolóink folyamatos figyelmet biztosítanak a résztvevők számára.

Folyamatos ügyelet biztosítása.
Szakellátás minden esetben.
Súlyosabb esetekben azonnali szállítás, és helyszíni ellátás biztosítása.

Szervezetünk a mentési kategóriából a rendezvények egészségügyi biztosítása (Mozgóőrségi ellátás), valamint az Orvosi kísérettel történő szállítási feladatokat végzi. Minden évben számos kulturális, sport és zenei rendezvényre rendelik meg mozgóőrségi szolgálatunkat. Szervezetünk hosszú évek óta nyújt magas szakmai színvonalon és mindemellett szolid árakon egészségügyi ügyeleteket. Ezeken a rendezvényeken 1-12 mentőautóval, 1-10 orvossal, 1-20 szakápolóval veszünk részt.

Rendezvénybiztosítást az országos tisztifőorvos által kiadott működési engedéllyel rendelkező szervezet láthat el. A rendezvény megfelelő egészségügyi biztosításáért a rendezvény szervezője felelős. Amennyiben a rendezvénybiztosítás során ellátott beteg egészségi állapotának megfelelő ellátásra alkalmas legközelebbi egészségügyi intézménybe szállítása válik szükségessé, akkor erről a rendezvény egészségügyi biztosítását végző szervezetnek – ide nem értve a gyalogőrséget – kell gondoskodnia. Ennek hiányában, vagy ha a tervezett oxiológiai ellátás a rendezvényen elégtelennek bizonyul, az OMSZ igazolt többletköltségét a rendezvény szervezője köteles az OMSZ számára megtéríteni. Ez alól kivételt képez a katasztrófa helyzet.

Gyakori kérdések

Szolgáltatásaink árai felveszi a versenyt más hasonló tevékenységet nyújtó vállalkozásokkal.
Győződjön meg róla Ön is. Kérjen árajánlatot tőlünk! Áraink megtalálhatóak itt

Járműveinkkel csak a beteg és hozzátartozója utazhat. Természetesen igény esetén szakápoló is helyet foglal a mentőnkben.

A megkülönböztető jelzés használata csak indokolt esetben használható, ha a beteg állapota megkívánja 

Budapesten belül akár 1 óra alatt is kiérünk a megadott címre.

A hét minden napján, akár ünnepnap is várja ügyfélszolgálatunk hívását.
0 - 24 óráig állunk rendelkezésére.

Egészségkártyával tudnak fizetni, de TB-re nem elszámolható a szolgáltatásunk. 

Magyar Englishpowered by profiweb

Adatkezelési és cookie tájékoztató

Keressen minket bizalommal

Árpád utca 200.

1196 Budapest

euro.m.ambulance@gmail.com

+36 70 255 7938
+36 30 996 7947

Kövessen minket a Facebook-on

Euromed Ambulance

Töltse ki az online adatlapot

Az adatlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.