Hírek a nagyvilágból

Rendezvények egészségügyi biztosítása  2021. 09. 04.
Jótékonysági futóverseny és családi nap a Budakeszi Vadasparkban

Örömmel vállaltuk el a Budakeszi Vadaspark a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel, az Örökerdő Alapítvánnyal és a CoffeeRun-nal közös együttműködésben szervezett jótékonysági futóverseny egészségügyi biztosítását.

A versenyen gyermekek és felnőttek, hobbi és profi futók is indulhattak. Így egyúttal az új mosómedve-kifutó megépülését támogathatták, mert a nevezési díjakból befolyó teljes összeget erre a célra fordítják. A Vadasparkba látogatók pedig a családi nap keretében ismeretterjesztő, látványos és interaktív programokon vehettek részt.

Az Euromed Ambulance Kft. azonnali segítséget
nyújt rendezvények lebonyolításánál az ország
bármely pontján.

Ügyfélszolgálatunk 0 - 24 óráig elérhető ünnepnapokon is

A terepen, friss levegőn, erdőben sportolás virágkorát éli. A főváros környéki erdők számos kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtetnek és egyre többen vannak, akik a Budai-hegyek emelkedőit futva szeretnék meghódítani. A Budakeszi Vadaspark első ízben tavaly rendezte meg a nagy sikerrel debütált terepfutó versenyét, amelyre idén szeptemberben ismét sor került.


A jótékonysági futás célja az egyéni sportteljesítményen túl a Vadasparkban élő két mosómedve számára egy tágasabb és korszerűbb kifutó megépítése. Az új otthonnal nagyobb élettér jár, valamint az állatok fizikai és mentális egészségét támogató környezetgazdagítási elemek, mint például medence, mászókák, egyéb játékok és berendezési tárgyak elhelyezésére nyílik majd lehetőség.
A nevezéssel minden induló hozzájárult a vadasparki mosómedvék új kifutójának megépüléséhez, így támogatva az állatok mindennapi jólétét.

euromed ambulance

Hét távon a Budai-hegyek ölelésében

A futóversenyen kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra megfelelő távot. A 350 méter hosszú Süni és a Mosómaci futamok az óvodások és a kisiskolások versenye, míg az Aranysakál 2000 méteres futamára a felső tagozatos diákok jelentkezhettek.
A nagyobb és edzettebb futók három, frissítőpontokkal ellátott távon, a Budakeszi Vadaspark körüli erdőkben mutathatták meg rátermettségüket.

euromed ambulance

 A leghosszabb táv a 21 km-es Hiúz félmaraton, ahol a versenyzők a Budai-hegyek páratlan szépségével és hangulatával is találkozhattak. Ezen kívül a 4 km hosszú Tűzróka és a 11 km-es Vadmacska futamra is lehetett nevezni.

Mosómedve tréning és interaktív programok

Szeptember első szombatján azoknak is érdemes volt a parkba látogatni, akik szórakoztató, természetközeli kikapcsolódásra vágytak. Ugyanis a nap folyamán sor került egy mosómedve tréningre, ahol Salamon előadta legújabb trükkjeit. A nagyközönség előtt pedig elsőként mutatkozott be Gordon, a Vadaspark új mosómedvéje is. Mindemellett a mosómedvék életével interaktív és izgalmas játékok segítségével lehetett megismerkedni.

Ismerje meg kedvező árainkat

Betegszállítás rejtett költségek nélkül

Magyar Englishpowered by profiweb

Adatkezelési és cookie tájékoztató

Keressen minket bizalommal

Pósa Lajos utca 9

1185 Budapest

euro.m.ambulance@gmail.com

+36 70 255 7938

Kövessen minket a Facebook-on

Euromed Ambulance

Töltse ki az online adatlapot

Az adatlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.