EgészségTár

"Nagyon köszönjük, Isten óvja meg önöket"  2022. 03. 26.
Megható üzenetet küldtek a mentők Ukrajnából!

A háború miatt minden segítségre szükség van Ukrajnában. Nincs ez másként a Beregszászi Mentőszolgálatnál sem. A vezetőjük most egy videóban köszönte meg a magyar mentők támogatását.

"Megható üzenetet küldtek a mentők Ukrajnából!" - ezzel a szöveggel tette közzé a rövid videót a magyar Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Mint írták, bár Gely Irinának, a Beregszászi Mentőszolgálat vezetőjének nem anyanyelve a magyar, ő mégis magyarul mondott köszönetet a bajtársaknak az egész kárpátaljai mentőszolgálat nevében.

Ha betegszállításra van szüksége
forduljon hozzánk bizalommal

Ügyfélszolgálatunk 0 - 24 óráig elérhető ünnepnapokon is

"Nagyon köszönjük, Isten óvja meg önöket"

A videóban Gely Irina háláját fejezte ki, amiért a hazai mentők segítséget nyújtottak Ukrajnának ebben a nehéz, háborús helyzetben. "Továbbra is tartjuk a kapcsolatot az OMSZ főigazgatójával, aki további támogatásáról biztosított bennünket" - fogalmazott a Beregszászi Mentőszolgálat vezetője. "Nagyon köszönjük, Isten óvja meg önöket" - zárta mondandóját.

Rendkívüli segélyszállítmányt küldtek

Egyébként már korábban is köszönetet mondott a Beregszászi Mentőállomás az Országos Mentőszolgálatnak. A március elején közzétett posztjukban azt írták a beregszászi mentők, hogy a háború kirobbanása után a mentés során szükséges eszközöket, kötszert, fájdalomcsillapítót és fertőtlenítőket kértek a magyar bajtársaktól.

A kérésnek eleget téve az OMSZ és partnerei (Baptista Szeretetszolgálat, MAZSIHISZ, Ökumenikus Segélyszervezet, Református Szeretetszolgálat, Johannita Segítő Szolgálat, Országos Szamaritánus Társaság) összeállítottak egy rendkívüli segélyszállítmányt, amelyet aztán elvittek a Beregszászi Mentőállomásra. "A magyar mentők a szeretteinkről is gondoskodnak, őket is biztonságban tudhatjuk az OMSZ üdülőjében. Köszönjük a magyar bajtársaink gyors és hatékony segítségét" - fogalmaztak.

Ismerje meg kedvező árainkat

Betegszállítás rejtett költségek nélkül

Forrás: www.hazipatika.com

Magyar Englishpowered by profiweb

Adatkezelési és cookie tájékoztató

Keressen minket bizalommal

Pósa Lajos utca 9

1185 Budapest

info@mentosok.hu
euro.m.ambulance@gmail.com

+36 70 255 7938
+36 30 996 7947

Kövessen minket a Facebook-on

Euromed Ambulance

Töltse ki az online adatlapot

Az adatlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.